Faceți căutări pe acest blog

duminică, 26 decembrie 2010

Cutie pentru chei

Realizata cam in viteza (pictata mai bine zis, pt ca era deja construita).

M-am inspirat dupa modelul unui servetel (cum spuneam mai devreme prefer sa pictez decat sa lipesc) si a rezultat un stil cam romantic (si poate nu foarte pe gustul celor carora le-am daruit-o) dar mie in mod sigur mi-a facut mare placere sa o pictez.



Cadouri handmade / Decoratiuni de Craciun


Tot in tehnica decoupage am facut si cutiuta aceasta, doar ca acum nu am mai folosit aracet, am lipit direct cu lac. Sper ca fetitei careia i-am darut-o sa-i fi placut.














Editez sa inserez aici imagini cu suporturi pt pahare in ton cu sarbatorile de iarna:

Editez sa includ aici si coronita facuta cu puiul meu foarte repede (idee imprumutata, nu-mi asum ingeniozitatea) [este vorba despre destinderea sarmei de pe un umeras de haine ce primeste forma pe rotund, se insira globuri, iar au am infasurat o ghirlanda printre aceste globuri si in final am adaugat si o fundita]

miercuri, 22 decembrie 2010

start in Decoupage

Nu stiu de ce mi se parea mie complicata tehnica decoupage (sau servetelirea cum spun unii). M-am cramponat probabil de lipsa anumitului adeziv sau a nu stiu carui tip de lac.

Cum rabdare n-am mereu, intr-o seara (cand aveam muuulte altele de facut) am luat o cutiuta de lemn, un servetel frumos cu tema sarbatorilor de iarna, aracet si lac pe baza de apa. Si iata ce a rezultat:

Partea de jos este vopsita (doar capacul e imbracat in servetel)

Acum nu stiu de ce am crezut ca e complicat dar nu cred ca voi folosi f mult aceasta tehnica pt ca asta inseamna sa nu mai pictez :(, doar sa lipesc imagini si parca nu ma impac f bine cu gandul acesta.

marți, 7 decembrie 2010