Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 ianuarie 2012

Perete din camera de zi

Ce faci cu un perete foarte mare? O varianta e sa-l acoperi de mobila, iar alta (la care ma gandesc de cam prea mult timp) e sa-l imbogatesti vizual. Am reusit pana la urma sa ma hotarasc la tema, la culori, la forme (care sa suplineasca disproportia dintre lungime si inaltime). Cam asta a rezultat:





luni, 23 ianuarie 2012

Iubesc lemnul!

M-am gandit mult ce titlu sa dau acestei postari si doar la asta ma gandeam: ca iubesc lemnul (natur, evident, nu cel chinuit, conglomerat, transformat etc.)
Din dragoste pentru lemn, din nevoie de dulapior pentru bebe, din teama fata de toate substantele nocive din pal s-a nascut Comoda cu fluturi. Daca vi se pare ca sunt mandra nu va inselati :). Eu am calculat, eu am masurat si a iesit perfect! Sertarele aluneca frumos pe sine, laturile sunt egale si drepte...visul oricarui tamplar, nu?
Si mi-a fost si mai drag sa o pictez. In culori vii, contrastante, sa incite vederea curioasa a unui pui de om.


miercuri, 18 ianuarie 2012

Cum pastram amintirile?

cum si altfel decat in suflet? Pentru cei cu memorie vizuala, tactila si olfactiva si pentru copiii nostri care vor intreba poate (cand vor avea si ei copii) cred ca un Cufar al amintirilor nu trebuie sa le lipseasca din zestre.











miercuri, 11 ianuarie 2012

Nume de fetite, fetite care cresc

Tare neindemanatica am fost aici...am vrut sa ilustrez o zana buna care ocroteste un pui de zana. Pe zana o cunosc ;) si e mult mai frumoasa decat aici :)


Acesta este un taliometru pt un pui de om, o fetita careia ii place culoarea albastra (si ce m-am bucurat!) si cateii - aici sunt destui care sa-i spuna cand s-a mai inaltat cu un cm.